ME ROBERT PAULIG ROASTERYLLA OLEMME TOTEUTTANEET OMAA NÄKEMYSTÄMME KAHVIN VALMISTUKSESTA JO VUOSIA. OMISTAUTUNEET TYÖNTEKIJÄT JA ENNAKKOLUULOTON HALU KOKEILLA UUTTA TAKAAVAT, ETTÄ PIENPAAHTIMOMME ON AIVAN AINUTLAATUINEN JA AINA ASKELEEN MUITA EDELLÄ.

KAIKKI ALKOI 1987 HELSINGIN KATAJANOKALTA. JO ALKUPERÄISESSÄ PAAHTIMOSSA KÄYTETTIIN SLOW ROASTING -METODIA, MIKÄ TARKOITTAA SITÄ, ETTÄ KAHVI PAAHDETAAN HUOLELLISESTI JA AJAN KANSSA. NÄIN SEN HIENOVARAISIMMATKIN VIVAHTEET PÄÄSEVÄT OIKEUKSIINSA.

NYKYÄÄN ROBERT PAULIG ROASTERY SIJAITSEE IDYLLISESSÄ MERIMAISEMASSA PORVOON TOLKKISTEN KYLÄSSÄ. PAAHDAMME YHÄ PERINTEISENÄ KÄSITYÖNÄ HUOLELLA VALITUISTA RAAKAPAVUISTA AINA KUPPIIN SAAKKA. MAKUNAUTINTO ON AINA YHTÄ TÄYTELÄINEN.